Uspešno zaključen namiznoteniški turnir ob občinskem prazniku METLIKA 2016


nedeljo 27.11.2016 je NTK Metlika organiziral že 9.zapovrstjo turnir v namiznem tenisu v počastitev občinskega praznika METLIKA 2016. Turnir je potekal v telovadnici OŠ Metlika na 12 mizah. Udeležilo se ga je kar 66 igralcev in igralk iz Slovenije in sosednje Hrvaške, ki so nastopali v različnih kategorijah – moški do 50 let, moški nad 50 let, ženski ter kategoriji naključno žrebanih dvojic.

[foogallery id=”195″]

Častni gost, hkrati tudi udeleženec turnirja je bil najtrofejnejši slovenski igralec namiznega tenisa s kar šestimi odličji s svetovnih in evropski prvenstev Edvard Vecko. S svojimi predstavami, zavzetostjo in ljubeznijo do namiznega tenisa je dokazal, da je pri svojih 72 letih še vedno igralec svetovnega kova s čudežno roko. Mnogi udeleženci prireditve so ga prvič videli igrati v živo, zato je bilo navdušenje ob njegovih potezah še večje.

Rezultati

Organizator NTK Metlika je s turnirjem zadovoljen in poudarja, da so tovrstne prireditve odlična priložnost za povezovanje ljubiteljev namiznega tenisa, zato prihodnje leto pričakuje še večje število udeležencev.