Piškotki


UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran ntk-metlika.si uporablja samo piškotke nujno potrebne za delovanje spletne strani. S piškotki vas osebno ne identificiramo.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi spletne strani kot so zamišljene. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani in obiskanost posameznih strani.

KATERE PIŠKOTKE NAŠA STRAN UPORABLJA?

Ime piškotka Namen uporabe Čas trajanja Podjetje
cookieconsent_status Vtičnik za prikaz obvestila o piškotkih 1 leto SilkTide

Briši piškotke

UPRAVLJAVEC

To spletno stran upravlja Namiznoteniški klub Metlika